Capra cu trei iezi

de Ion CreangaCapra cu trei iezi

18:44 min    |   3,99 lei
Creanga, Ion

Povestea unei capre care avea trei iezisori. Intr-o zi aceasta pleaca sa le aduca de mancare la iezisori, nu inainte de a le spune sa nu deschida usa nimanui decat daca o va auzi pe ea cantand. Le spuse si de pericolul ce ii paste, daca ii va deschide tocmai lupului. Dupa ce pleaca capra, lupul facandu-i-se pofta de carne de ied reuseste sa ii faca pe iezisori sa ii deschida si reuseste sa manance doi dintre ei. Intoarsa acasa, capra gaseste un dezastru acasa si numai mezinul in viata. Astfel ca isi pregateste razbunarea : il invita pe cumatrul lup la pomana si reuseste sa-si razbune iezisorii.Aceasta carte audio nu este gratuita. Pentru a descarca aceasta carte dati click pe linkul de plata de mai jos :

Cumpara aceasta carte platind cu cardul

(3.99 lei - click aici)


Aici vi se va afisa un cod, pe care trebuie sa-l introduceti mai jos pentru a descarca toate capitolele cartii (notati-va acest cod pentru a-l putea folosi si ulterior, dupa ce inchideti pagina noastra):
Introduceti codul primit in casuta de mai jos si dati click pe buton pentru a downloada / asculta aceasta inregistrare :

Codul primit :Asculta un fragment :Inregistrari (fisiere sau capitole) ale acestei opere :


Creanga - Capra cu trei iezi.mp3