Sarmanul Dionis

de Mihai EminescuSarmanul Dionis

104:36 min    |   4,99 lei
Eminescu, Mihai

Povestea lui Dionis, un copil sarac si orfan. Casa veche in care locuieste este ascunsa in mijlocul unei gradini pustii. Cand ajunge acasa, se trezeste intr-o alta lume : devenind calugarul Dan din Iasi pe vremea domnitorului Alexandru cel Bun si discipol al maestrului Ruben. Dupa ce este initat in tainele migratiei sufletesti, maestrul Ruben ii dezvaluie secretul cartii lui Zoroastru si trebuie sa citeasca pagina a saptea unde sunt toate detaliile legate de intrarea lui in eternitate. Face o calatorie catre Luna, impreuna cu iubita sa Maria care era fiica spatarului Tudor Mesteacan. In final, tanarul care credea ca este sarac se va dovedi beneficiarul unei mosteniri suficiente pentru ca tatal fetei sa-l accepte.Aceasta carte audio nu este gratuita. Pentru a descarca aceasta carte dati click pe linkul de plata de mai jos :

Cumpara aceasta carte platind cu cardul

(4.99 lei - click aici)


Aici vi se va afisa un cod, pe care trebuie sa-l introduceti mai jos pentru a descarca toate capitolele cartii (notati-va acest cod pentru a-l putea folosi si ulterior, dupa ce inchideti pagina noastra):
Introduceti codul primit in casuta de mai jos si dati click pe buton pentru a downloada / asculta aceasta inregistrare :

Codul primit :Asculta un fragment :Inregistrari (fisiere sau capitole) ale acestei opere :

Eminescu-Sarmanul_Dionis.mp3