Fat Frumos din lacrima

de Mihai EminescuFat Frumos din lacrima

52:51 min    |   5,99 lei
Eminescu, Mihai

Povestea unui imparat casatorit cu o imparateasa tanara; ei nu puteau avea copii si asta ii mahnea foarte tare. Imparateasa s-a rugat la Icoana Maicii Domnului, si Aeasta varsand o lacrima pe care imparateasa a sorbit-o se pomeni insarcinata. Nu dupa mult timp, imparateasa nascu un fiu pe care il numi Fat-Frumos din lacrima. Cand se facu mare, Fat-Frumos pleca sa se lu[pte cu imparatul cu care se dusmanea tatal sau. Insa acesta nu voia sa se lupte si ii povesti despre necazurile pe care i le facea Mama-Padurilor. Dupa multe aventuri, Fat-Frumos va reusi sa se casatoreasca cu iubita lui - Ileana , iar imparatul cu fata Genarului si vor trai fericiti pana la adanci batraneti.Aceasta carte audio nu este gratuita. Pentru a descarca aceasta carte dati click pe linkul de plata de mai jos :

Cumpara aceasta carte platind cu cardul

(5.99 lei - click aici)


Aici vi se va afisa un cod, pe care trebuie sa-l introduceti mai jos pentru a descarca toate capitolele cartii (notati-va acest cod pentru a-l putea folosi si ulterior, dupa ce inchideti pagina noastra):
Introduceti codul primit in casuta de mai jos si dati click pe buton pentru a downloada / asculta aceasta inregistrare :

Codul primit :Asculta un fragment :Inregistrari (fisiere sau capitole) ale acestei opere :

Eminescu - Fat-Frumos din Lacrima.mp3