Hotul imparat

de Petre IspirescuHotul imparat

29:13 min    |   4,99 lei
Ispirescu, Petre

Povestea unui imparat care avea un singur fecior. Se hotaraste sa-l dea sa invete toate meseriile mai ales ca era un tanar istet si care prindea mult mai repede decat ceilalti copii de seama lui. Tatal sau ii spuse ca pentru a deveni un imparat iubit de poprul sau si drept trebuie sa mai invete un mestesug : hotia. Fiul de imparat pleaca de acasa pentru a-i face pe plac tatalui sau si de a invata si acest mestesug. Se baga ca argat la un hot vestit care il va invata mestesugul si ajung sa fie tovarasi in curand datorita iscusintei fiului de imparat. Se va casatori cu fata unui imparat vestit , pe care o va fura printr-un mic joc, si va domni pe tronul tarii.Aceasta carte audio nu este gratuita. Pentru a descarca aceasta carte dati click pe linkul de plata de mai jos :

Cumpara aceasta carte platind cu cardul

(4.99 lei - click aici)


Aici vi se va afisa un cod, pe care trebuie sa-l introduceti mai jos pentru a descarca toate capitolele cartii (notati-va acest cod pentru a-l putea folosi si ulterior, dupa ce inchideti pagina noastra):
Introduceti codul primit in casuta de mai jos si dati click pe buton pentru a downloada / asculta aceasta inregistrare :

Codul primit :Asculta un fragment :Inregistrari (fisiere sau capitole) ale acestei opere :

Ispirescu - Hotul imparat.mp3