Ileana Sanziana

de Petre IspirescuIleana Sanziana

46:49 min    |   4,99 lei
Ispirescu, Petre

Un imparat avea 3 fete si fiindca avea obligatia de a-i trimite unul din fii sa-i slujeasca timp de 10 ani imparatului cu care pierduse razboiul era tare mahnit pentru ca el avea numai fete iar nu baieti. Fetele vazandu-si tatal suparat l-au intrebat ce a patit. Imparatul le-a spus motivul supararii lui iar fetele lui, rand pe rand, pleaca la drum spre imparatia regelui. Tatal fetelor, deghizat in lup, va reusi sa le sperie pe fetele lui, mai putin pe fata lui cea mica care sfatuita de calul ei nazdravan reuseste sa-l invinga pe tatal ei. Ajunge la castelul acelui imparat si acesta ii cere sa-i aduca pe Ileana Simziana, cosita de aur. Ii este infatisata Ileana Simziana imparatului dar aceasta era trista pentru ca se indragostise de voinicul care o salvase. Ileana Simziana spune ca nu se poate marita cu imparatul pana nu se vor aduce herghelia de iepe, apoi sa fie mulse iepele si sa se scalde amandoi in acel lapte si, ultima proba, sa ii fie adus vasul de botez. Din toate aceste probe scapa cu bine astfel ca Ileana Simziana isi puse in gand sa se razbune pe imparatul cel las. Ileana Simziana se va casatori cu Fat-Frumos si vor conduce tara aceea.Aceasta carte audio nu este gratuita. Pentru a descarca aceasta carte dati click pe linkul de plata de mai jos :

Cumpara aceasta carte platind cu cardul

(4.99 lei - click aici)


Aici vi se va afisa un cod, pe care trebuie sa-l introduceti mai jos pentru a descarca toate capitolele cartii (notati-va acest cod pentru a-l putea folosi si ulterior, dupa ce inchideti pagina noastra):
Introduceti codul primit in casuta de mai jos si dati click pe buton pentru a downloada / asculta aceasta inregistrare :

Codul primit :Asculta un fragment :Inregistrari (fisiere sau capitole) ale acestei opere :


Ispirescu - Ileana Sanziana.mp3