Insira-te margaritare

de Petre IspirescuInsira-te margaritare

18:32 min    |   4,99 lei
Ispirescu, Petre

Povestea unui fecior de boier care , in drum spre casa, vede 3 surori care lucrau la canepa si fiecare dintre ele ii promite fiului de boier ca daca ea va fi aleasa ii va face un dar deosebit : sora cea mare ca ii va imbraca curtea de aur cu un fus, sora cea mijlocie ca ii va satura curtea cu o pita iar sora cea mica ca ii va face doi feti logofeti cu totul din aur. Feciorul de boier o alege de sotie pe fata cea mica. Fata ii va naste cei doi feti logofeti promisi iubitului ei insa fata care o ajuta cu treburile unelteste si reuseste sa-l convinga pe fiul de imparat sa o ia de sotie, iar pe mama copiilor lui sa o faca slujnica in casa. Adevarul insa va iesi la iveala si slujnica cea invidioasa va fi legata de coada cailor si omorata fara mila, iar tatal va trai alaturi de copii si sotie pana la adanci batraneti.Aceasta carte audio nu este gratuita. Pentru a descarca aceasta carte dati click pe linkul de plata de mai jos :

Cumpara aceasta carte platind cu cardul

(4.99 lei - click aici)


Aici vi se va afisa un cod, pe care trebuie sa-l introduceti mai jos pentru a descarca toate capitolele cartii (notati-va acest cod pentru a-l putea folosi si ulterior, dupa ce inchideti pagina noastra):
Introduceti codul primit in casuta de mai jos si dati click pe buton pentru a downloada / asculta aceasta inregistrare :

Codul primit :Asculta un fragment :Inregistrari (fisiere sau capitole) ale acestei opere :


Ispirescu - Insira-te margaritare.mp3