Lupul cel nazdravan si Fat-Frumos

de Petre IspirescuLupul cel nazdravan si Fat-Frumos

20:38 min    |   4,99 lei
Ispirescu, Petre

Un imparat avea trei copii si langa palatul sau, avea o gradina frumoasa in care crescuse un mar cu mere de aur. Se bucura imparatul ca avea sa manance mere de aur insa merele au fost furate. Feciorii de imparat il roaga pe tatal lor sa-i lase sa pazeasca ei marul . Feciorul cel mare adoarme si a doua zi merele nu mai erau; la fel pateste si feciorul cel mijlociu. Fiul cel mic , aflat langa mar, aude un falfait de pasari si trage in ele; spre dimineata vede 2 pene cu totul si cu totul de aur si mere in pom. Feciorul cel mic pleaca in cautarea hotului si in drumul sau ii apare un lup cu fruntea de arama. Feciorul de imparat e gata sa traga in el cand lupul ii spune sa nu traga in el ca ii va fi de folos. Lupul ii spune ca hotul merelor de aur era imparatul pasarilor. Feciorul de imparat ajutat de lupul cel nazdravan reuseste sa aduca hotul la curtea tatalui sau, dar mare fu bucuria imparatului cand isi vazu fiul insotit de cea mai frumoasa sotie, Zana Craiasa, si au trait ani multi si fericiti.Aceasta carte audio nu este gratuita. Pentru a descarca aceasta carte dati click pe linkul de plata de mai jos :

Cumpara aceasta carte platind cu cardul

(4.99 lei - click aici)


Aici vi se va afisa un cod, pe care trebuie sa-l introduceti mai jos pentru a descarca toate capitolele cartii (notati-va acest cod pentru a-l putea folosi si ulterior, dupa ce inchideti pagina noastra):
Introduceti codul primit in casuta de mai jos si dati click pe buton pentru a downloada / asculta aceasta inregistrare :

Codul primit :Asculta un fragment :Inregistrari (fisiere sau capitole) ale acestei opere :

.kinorc
Ispirescu - Lupul cel nazdravan si Fat-Frumos.mp3