Numai cu vitele se scoate saracia din casa

de Petre IspirescuNumai cu vitele se scoate saracia din casa

11:35 min    |   4,99 lei
Ispirescu, Petre

Povestea unui taran, pe nume Neagoe, care dupa ce se casatoreste devine tot mai sarac. Sotia lui statea toata ziua si toata noaptea pe un tron. Cu toate ca muncea cat era ziua de lunga, bietul Neagoe era urmarit de ghinion si saracia se instalase in casa lui. Vecinii au incercat sa-l ajute insa degeaba. Sotia sa ii spuse ca vrea sa faca un copil. La botezul copilului, nasul de botez un cioban harnic ii daruieste finului sau o oaie. Nasul insa ii spuse ca va avea el grija de oita astfel ca , dupa un timp nasul ii trimite finului sau lana de la oita, apoi branza. Neagoe a mai trait o iarna cu Saracia in casa. Vara urmatoare, oaia a fatat un mielut si in loc de o lana i-a adus ciobanul doua lane si branza de doua ori mai multa asa ca incet-incet Saracia a fost nevoita sa fuga din casa lui Neagoe si in scurt timp ajunge un om fruntas al satului.Aceasta carte audio nu este gratuita. Pentru a descarca aceasta carte dati click pe linkul de plata de mai jos :

Cumpara aceasta carte platind cu cardul

(4.99 lei - click aici)


Aici vi se va afisa un cod, pe care trebuie sa-l introduceti mai jos pentru a descarca toate capitolele cartii (notati-va acest cod pentru a-l putea folosi si ulterior, dupa ce inchideti pagina noastra):
Introduceti codul primit in casuta de mai jos si dati click pe buton pentru a downloada / asculta aceasta inregistrare :

Codul primit :Asculta un fragment :Inregistrari (fisiere sau capitole) ale acestei opere :

Ispirescu - Numai cu vitele se scoate saracia din casa.mp3