Porcul cel fermecat

de Petre IspirescuPorcul cel fermecat

28:01 min    |   4,99 lei
Ispirescu, Petre

Un imparat avea trei fete si fiind obligat sa plece la razboi le da ultimele povete, spunandu-le sa nu intre in ultima camera din partea dreapta. Fata cea mare are ideea de a intra in acea camera si acolo gasira o carte in care statea scrisa soarta celor 3 fete : fata mare de imparat avea sa se marite cu un fiu de imparat de la rasarit, fata mijlocie cu un fiu de imparat de la apus iar fata cea mica cu un porc. Fata cea mica era tare trista de soarta sa si se puse pe plans insa surorile ei incearca sa o consoleze. Profetiile din carte se adeveresc, iar fata cea mica este petita de un porc insa fata de imparat nu stia ca porcul cel fermecat era de fapt un fecior de imparat aflat sub vraja. Cu trei zile inainte de a se termina vraja, fata de imparat este invatata de o batranica, care era de fapt vrajitoarea, sa ii arunce pielea de porc in foc. Porneste in cautarea sotului ei si dupa multe aventuri fata de imparat isi gaseste sotul si se intorc la tatal fetei, iar ginerele va ramane pe tron.Aceasta carte audio nu este gratuita. Pentru a descarca aceasta carte dati click pe linkul de plata de mai jos :

Cumpara aceasta carte platind cu cardul

(4.99 lei - click aici)


Aici vi se va afisa un cod, pe care trebuie sa-l introduceti mai jos pentru a descarca toate capitolele cartii (notati-va acest cod pentru a-l putea folosi si ulterior, dupa ce inchideti pagina noastra):
Introduceti codul primit in casuta de mai jos si dati click pe buton pentru a downloada / asculta aceasta inregistrare :

Codul primit :Asculta un fragment :Inregistrari (fisiere sau capitole) ale acestei opere :


Ispirescu - Porcul cel fermecat.mp3