Tinerete fara batranete si viata fara de moarte

de Petre IspirescuTinerete fara batranete si viata fara de moarte

22:41 min    |   4,99 lei
Ispirescu, Petre

Un imparat si o imparateasa erau tare nefericiti ca nu avea copii. Au mers la mai multi vraci, iar unul dintre ei le spune ca vor avea doar un singur copil pe Fat-Frumos si dragastos iar parte de el nu vor avea. Imparateasa ia leacurile si ramane gravida, cu putin timp inainte sa nasca copilul plangea atat de tare incat imparatul ii promite ca ii va da multe lucruri printre care si tinerete fara batranete si viata fara de moarte. Cand aude acest lucru copilasul de opreste din plans. Copilul era istet si intelept si mare ii era bucuria imparatului sa aiba un asemenea copil. Intr-o zi , copilul ii spune tatalui ca a venit vremea sa-i dea ceea ce i-a promis la nastere : tinerete fara batranete si viata fara de moarte. Tatal ii spune ca nu are cum sa-i dea asa ceva iar copilul pleaca de acasa. Incaleca pe un cal nazdravan si reuseste sa gaseasca ce cauta insa dupa un timp i se face dor de locurile natale. Se intoarce insa nu-si mai gaseste nici parintii, nici regatul si isi pierde si viata.Aceasta carte audio nu este gratuita. Pentru a descarca aceasta carte dati click pe linkul de plata de mai jos :

Cumpara aceasta carte platind cu cardul

(4.99 lei - click aici)


Aici vi se va afisa un cod, pe care trebuie sa-l introduceti mai jos pentru a descarca toate capitolele cartii (notati-va acest cod pentru a-l putea folosi si ulterior, dupa ce inchideti pagina noastra):
Introduceti codul primit in casuta de mai jos si dati click pe buton pentru a downloada / asculta aceasta inregistrare :

Codul primit :Asculta un fragment :Inregistrari (fisiere sau capitole) ale acestei opere :

Ispirescu - Tinerete fara batranete si viata fara de moarte.mp3