Voinicul cel fara de tata

de Petre IspirescuVoinicul cel fara de tata

28:16 min    |   4,99 lei
Ispirescu, Petre

Un imparat si o imparateasa aveau o singura fata , pe care o pazeau si nu o lasau sa iasa din casa fara dadaca ei. Fata se indragosti de un tanar si nu dupa mult timp ramase gravida. Imparatul era manios peste masura si nu ii venea sa creada ca cineva ar putea ramane gravida doar printr-o privire. Imparatul porunci sa se faca o corabioara, cu cinci paini si apa si o urca pe fata sa sa mearga in voia Domnului. Fata nascu un copilas sanatos si frumos. Corabia ajunse la marginea unei paduri, unde fata si copilasul si-au facut o casuta . Baiatul crescand se ocupa cu vanatul si omora zmeii din acel tinut, mai putin unul care isi puse in gand sa-si razbune fratii. Mama lui era trista asa ca zmeul ii spuse ca leacul ei de tristete este sa manance mere din marul rosu, insa era doar un siretlic ca zmeul sa-l omoare pe baiat. Baiatul ii aduce merele mamei lui insa zmeul il supune la o alta incercare : ca sa-si scape mama de tristete trebuie sa aduca apa vie si apa moarta de la muntii ce se bat in capete. Cum incercarea a fost din nou reusita, zmeul isi puse in gand sa-l piarda de aceasta data trimitandu-l sa aduca un purcel de la scroafa de sub pamant. Baiatul are insa o zana buna care il ajuta in toate cele trei incercarile . Voinicul il va omora pe zmeu si isi va scapa mama si va lua de sotie pe zana, traind fericiti ani multi.Aceasta carte audio nu este gratuita. Pentru a descarca aceasta carte dati click pe linkul de plata de mai jos :

Cumpara aceasta carte platind cu cardul

(4.99 lei - click aici)


Aici vi se va afisa un cod, pe care trebuie sa-l introduceti mai jos pentru a descarca toate capitolele cartii (notati-va acest cod pentru a-l putea folosi si ulterior, dupa ce inchideti pagina noastra):
Introduceti codul primit in casuta de mai jos si dati click pe buton pentru a downloada / asculta aceasta inregistrare :

Codul primit :Asculta un fragment :Inregistrari (fisiere sau capitole) ale acestei opere :

Ispirescu - Voinicul cel fara de tata.mp3