Zana muntilor

de Petre IspirescuZana muntilor

13:11 min    |   4,99 lei
Ispirescu, Petre

A fost odata un imparat drept si intelept. Cand era treaba de vreo judecata, toti mergeau la dreptul imparat. Spre batranete, Dumnezeu ii darui imparatului un baiat. Baiatul era istet si invata repede astfel ca invatatii curtii nu mai aveau in curand ce sa-l invete pe baiat, in afara de un vanator. Fiul de imparat creste astfel ca ii vine vremea sa se insoare. Intr-o zi la vanatoare, fiul de imparat vede o turturica si ii cade draga. Turturica nu era nimeni alta decat Zana Muntilor. Aceasta se va angaja ca gainareasa la curtea imparatului si ii va fura inima fiului de imparat. Zana Muntilor ii marturiseste alesului inimii ei ca ea este turturica si ca daca se va indragosti de un pamantean isi va pierde toata puterea. Zana Muntilor insa renunta la puterea ei pentru a se casatori cu fiul de imparat si au trait ani multi si fericiti impreuna.Aceasta carte audio nu este gratuita. Pentru a descarca aceasta carte dati click pe linkul de plata de mai jos :

Cumpara aceasta carte platind cu cardul

(4.99 lei - click aici)


Aici vi se va afisa un cod, pe care trebuie sa-l introduceti mai jos pentru a descarca toate capitolele cartii (notati-va acest cod pentru a-l putea folosi si ulterior, dupa ce inchideti pagina noastra):
Introduceti codul primit in casuta de mai jos si dati click pe buton pentru a downloada / asculta aceasta inregistrare :

Codul primit :Asculta un fragment :Inregistrari (fisiere sau capitole) ale acestei opere :

Ispirescu - Zana muntilor.mp3