Moara cu noroc

de Ioan SlaviciMoara cu noroc

292.25 min    |   6,99 lei
Slavici, Ioan

Destinul cizmarului Ghita, care ia in arenda o carciuma aflata la rascruce de drumuri langa Ineu, in campia Aradului. Hanul se numeste Moara cu noroc si, desi soacra lui Ghita, mama sotiei sale Ana, il avertizeaza ca nu face bine , Ghica incapatanat se muta impreuna cu familia. La inceput, lucrurile decurg bine, el castiga cinstit si familia traieste fericita in buna intelegere. Numai ca Ghita afla in curand ca tinutul este sub stapanirea lui Lica Samadaul, sef al porcarilor. Lica avea o faima rea si incearca sa il faca pe Ghica omul lui. La inceput, Ghita ii tine piept . Sotia sa , Ana, este fermecata de banditul Lica . Ghita va sfarsi prin a-si ucide sotia iar el ucis din ordinul lui Lica Samadaul.Cum nicio crima nu scapa nepedepsita, Lica se sinucide izbindu-se din fuga, cu capul, de un stejar.Aceasta carte audio nu este gratuita. Pentru a descarca aceasta carte dati click pe linkul de plata de mai jos :

Cumpara aceasta carte platind cu cardul

(6.99 lei - click aici)


Aici vi se va afisa un cod, pe care trebuie sa-l introduceti mai jos pentru a descarca toate capitolele cartii (notati-va acest cod pentru a-l putea folosi si ulterior, dupa ce inchideti pagina noastra):
Introduceti codul primit in casuta de mai jos si dati click pe buton pentru a downloada / asculta aceasta inregistrare :

Codul primit :Asculta un fragment :Inregistrari (fisiere sau capitole) ale acestei opere :

Slavici - Moara cu noroc I.mp3
Slavici - Moara cu noroc II.mp3
Slavici - Moara cu noroc III.mp3
Slavici - Moara cu noroc IV.mp3
Slavici - Moara cu noroc V.mp3
Slavici - Moara cu noroc VI.mp3