Zana Zorilor

de Ioan SlaviciZana Zorilor

110.44 min    |   5,99 lei
Slavici, Ioan

A fost odata un impăarat despre care toata lumea stia ca un ochi ii rade si unul plange, dar nu spusese nimanui de ce. Imparatul avea trei feciori: Florea, Costan si mezinul, Petru. Mezinul se incumeta sa il intrebe pe tatal lor despre ochii lui. Imparatul ii spuse ca ochii lui vor rade cand îi vor aduce apa de la fantana Zanei Zorilor, ca dovada a voiniciei lor. Florea pleca primul si spuse sa vina după el Costan, daca nu se intoarce intr-un an, o luna, o saptamana si o zi. Cand ajunse la marginile imparatiei, de jur imprejur era o prapastie adanca si numai o singurs punte. Pe punte iesi un balaur inspaimantator, iar Florea o lua la fuga si nu mai stiu nimeni nimic despre el. Dupa un an, o luna, o saptamana si o zi, porni si Costan, dar pati acelasi lucru ca si Florea. Petru va fi cel care va reusi sa ii aduca batranului sau tata apa din fantana Zanei Zorilor iar ca o rasplata pentru vitejia sa se va casatori cu Zana Zorilor si va deveni imparat peste cele doua imparatii.Aceasta carte audio nu este gratuita. Pentru a descarca aceasta carte dati click pe linkul de plata de mai jos :

Cumpara aceasta carte platind cu cardul

(5.99 lei - click aici)


Aici vi se va afisa un cod, pe care trebuie sa-l introduceti mai jos pentru a descarca toate capitolele cartii (notati-va acest cod pentru a-l putea folosi si ulterior, dupa ce inchideti pagina noastra):
Introduceti codul primit in casuta de mai jos si dati click pe buton pentru a downloada / asculta aceasta inregistrare :

Codul primit :Asculta un fragment :Inregistrari (fisiere sau capitole) ale acestei opere :

Slavici - Zana zorilor I.mp3
Slavici - Zana zorilor II.mp3