Budulea Taichii

de Ioan SlaviciBudulea Taichii

137.69 min    |   6,99 lei
Slavici, Ioan

Hutu, fiul lui Mihail Budulea si al Saftei, este urmarit din copilarie pana la realizarea sa profesionala si familiala. BaiatuI a avut o copilarie nefericita, fiind parasit de mama sa la varsta de cinci ani. Crescut de tatal sau, care il purta pretutindeni la petrecerile din sat, la care participa ca cimpoier, Hutu se maturizeaza repede si invata mestesugul cantatului din fluier inca din copilarie. Invatatorul Claita il sfatuieste pe cimpoier sa-si dea copilul la scoala de la oras, pentru ca Hufu sa ajunga dascal in sat. .Intr-o zi, dascalul insotit de Budulea si de Buduleasa sosesc la scoala. Intalnirea dintre mama si fiu, dupa o despartire de zece ani, emotioneaza pe toata lumea.La sfarsitul anului, Budulea Taichii ramane la profesorul Wondracek, iar dascalul Claita este suparat fiindca auzise ca fostul sau elev urma sa plece la scolile latinesti pentru a ajunge preot sau avocat, in loc sa se faca dascal.Hutu isi continua studiile si dupa zece ani, intors in sat, se preoteste, se casatoreste cu Mili si are un baiat, primul nepot al lui Budulea.Aceasta carte audio nu este gratuita. Pentru a descarca aceasta carte dati click pe linkul de plata de mai jos :

Cumpara aceasta carte platind cu cardul

(6.99 lei - click aici)


Aici vi se va afisa un cod, pe care trebuie sa-l introduceti mai jos pentru a descarca toate capitolele cartii (notati-va acest cod pentru a-l putea folosi si ulterior, dupa ce inchideti pagina noastra):
Introduceti codul primit in casuta de mai jos si dati click pe buton pentru a downloada / asculta aceasta inregistrare :

Codul primit :Asculta un fragment :Inregistrari (fisiere sau capitole) ale acestei opere :

Slavici - Budulea Taichii I.mp3
Slavici - Budulea Taichii II.mp3
Slavici - Budulea Taichii III.mp3