Neghinita

de Barbu Stefanescu DelavranceaNeghinita

26:37 min    |   4,99 lei
Delavrancea, Barbu Stefanescu

Povestea unui prichindel care reuseste sa aline batranetea unui cuplu care nu avea copii. Intr-o zi Neghinita se duce sa-si ajute tatal la munca campului rugandu-l sa-l lase pe el sa are . Trecand pe acolo un negustor ramane mut de uimire cand aude pe cineva manand caii dar nevazand pe nimeni il intreaba pe mos cine este si se hotaraste sa-l cumpere pe o punga de bani. Neghinita sare in urechea mosului si incepe sa-i sopteasca ca il va da doar pe 20 de pungi de galbeni. Ajuns la palat, negustorul i-l arata pe Neghinita imparatului,iar acesta se minuna impreuna cu intreg sfatul. Neghinita va aduce numai necazuri in acea imparatie insa va fi pedepsit pe masura necazurilor pricinuite : va fi legat de gat cu un fir de matase si ineca in fantana din curtea palatului.Aceasta carte audio nu este gratuita. Pentru a descarca aceasta carte dati click pe linkul de plata de mai jos :

Cumpara aceasta carte platind cu cardul

(4.99 lei - click aici)


Aici vi se va afisa un cod, pe care trebuie sa-l introduceti mai jos pentru a descarca toate capitolele cartii (notati-va acest cod pentru a-l putea folosi si ulterior, dupa ce inchideti pagina noastra):
Introduceti codul primit in casuta de mai jos si dati click pe buton pentru a downloada / asculta aceasta inregistrare :

Codul primit :Asculta un fragment :Inregistrari (fisiere sau capitole) ale acestei opere :


Delavrancea - Neghinita.mp3