Aleodor Imparat

de Petre IspirescuAleodor Imparat

17:58 min    |   5,99 lei
Ispirescu, Petre

Un imparat isi dorea sa aiba si el un copil.Dorinta i se indeplini iar Dumnezeu ii dadu un fecior foarte frumos. In ceasul mortii, imparatul isi sfatuieste fiul sa vaneze oriunde numai pe mosia lui jumatate-de-om-calare-pe-jumatate-de-iepure-schiop nu, deoarece cine calca acolo nu scapa nepedepsit. Aleodor carmuieste intelep tara si respecta cu sfintenie sfatul imparatului sau, dar intr-o zi pe cand sa afla la vanat, nu baga de seama si calca pe pamantul pocitaniei de om. Aceasta ii cere fiului de imparat sa-i aduca fata lui Verdes-Imparat, daca vrea sa-l ierte pentru ca-i calcase mosia. Ajungand la curtea lui Verdes, Aleodor afla ca pentru a dobandi fata, trebuie sa depaseasca trei incercari. Aleodor o duce la Pocitanie, dar aceasta refuza sa se casatoreasca cu o asemenea fiinta. De accea, ne necaz Pocitania plesneste si moare iar Aleodor isi extinde imparatia si se casatoreste cu fata lui Verdes Imparat, spre bucuria supusilor sai.Aceasta carte audio nu este gratuita. Pentru a descarca aceasta carte dati click pe linkul de plata de mai jos :

Cumpara aceasta carte platind cu cardul

(5.99 lei - click aici)


Aici vi se va afisa un cod, pe care trebuie sa-l introduceti mai jos pentru a descarca toate capitolele cartii (notati-va acest cod pentru a-l putea folosi si ulterior, dupa ce inchideti pagina noastra):
Introduceti codul primit in casuta de mai jos si dati click pe buton pentru a downloada / asculta aceasta inregistrare :

Codul primit :Asculta un fragment :Inregistrari (fisiere sau capitole) ale acestei opere :


Ispirescu - Aleodor Imparat.mp3