Balaurul cel cu 7 capete

de Petre IspirescuBalaurul cel cu 7 capete

13:54 min    |   5,99 lei
Ispirescu, Petre

Un balaur cu sapte capete ameninta o tara pasnica. El se hranea cu oameni, facand multe victime. S-a dat zvon in tara ca imparatul acela va da pe pe fiica sa de sotie si jumatate de imparatie celui care va reusi sa le scape tara de balaurul respectiv. Multi voinici au incercat insa nimeni nu a reusit. Un tanar hotaraste sa-si incerce si el norocul si dupa cateva zile de panda reuseste sa-l invinga pe balaur . Inainte sa plece, taie cele sapte limbi ale balaurului . In cetate este veselie mare pentru ca se aflase deja ca balaurul cel cu sapte capete fusese omorat si se pregateau de nunta caci fusese aflat si bravul cavaler care ii scapse de la necaz : un tigan, bucatarul imparatului. Se va descoperi minciuna, iar tiganul va fi pedepsit cu moartea in timp ce adevaratul cavaler care omorase balaurul se va casatori cu printesa si va deveni imparat.Aceasta carte audio nu este gratuita. Pentru a descarca aceasta carte dati click pe linkul de plata de mai jos :

Cumpara aceasta carte platind cu cardul

(5.99 lei - click aici)


Aici vi se va afisa un cod, pe care trebuie sa-l introduceti mai jos pentru a descarca toate capitolele cartii (notati-va acest cod pentru a-l putea folosi si ulterior, dupa ce inchideti pagina noastra):
Introduceti codul primit in casuta de mai jos si dati click pe buton pentru a downloada / asculta aceasta inregistrare :

Codul primit :Asculta un fragment :Inregistrari (fisiere sau capitole) ale acestei opere :


Ispirescu - Balaurul cel cu 7 capete.mp3